Küldetés, jövőkép, értékek

Küldetés

Juju küldetése, hogy folyamatosan keressük a legmegfelelőbb és legújabb termékeket a baba és a gyermek számára, hogy a szükséges kényelemben és a biztonságban nőjjön.

Jövőkép

Minél több gyermeknek és szülőnek a lehető legszebb, legvidámabb és legharmonikusabb életet ajánljuk, anélkül, hogy minden félretett pénzét erre költse.

Értékek

  • Biztonság és kényelem
    Minden Juju terméket az Európai Unió biztonsági szabályainak megfelelően tesztelnek és tanúsítanak, és ezek EN tanúsítvánnyal rendelkeznek. Az anyagokat úgy választják ki, hogy idővel a lehető legtartósabbak legyenek, és a termékek kényelmesen használhatók, mind a gyermekek, mind a szülők számára. 
  • Vidámság
    Juju segíteni akar a szülőknek abban, hogy megmaradjon a családban az az öröm ami egy gyerek születésével jár és a gyermek életének első éveinek örömét. Ezt úgy tesszük, hogy vidám és színes termékeket hozunk létre, amelyek örömet okoznak a kicsiknek és a nagyoknak.
  • Elérhető árak
    A Juju termékek elérhető ára a csapatunk azon erőfeszítésének eredménye, hogy hatékony vásárlási stratégiával, jó költségoptimalizálással és intelligens termékjellemzőkkel rendelkezünk