Garancia

A megvásárolt terméknek 2 év garanciója van a vásárlási dátumtól számitva minden gyártási hibát garantálva mely nem a termék helytelen használatának köszönhető.

A garancia nem érvényes a természetes kopásra mely a termék használata által következik be. A termék összetevőinek véletlen vagy akart eltörése vagy karcolását nem fedezi a garancia. Vizsgálja meg vásárláskor a termékek épségét. A termékek javitását csak a gyártó végezheti és ez ingyenes a garancia érvényessége alatt, a javitás a panasztól számitva 15 nap alatt elkészül. Abban az esetben ha a javitáshoz új alkatrészek szükségesek melyek nincsenek az importőr készletében, az importőr fenntartja magának a jogot hogy a fenti időtartamot tullépje ahhoz hogy a legjobb alkatrészeket beszerezze hogy a javitásokat a legjobb feltételekben elvégezze. A garancia utáni időszakban a termék javitása nem ingyenes.

Jelen garancia a következőket fedezi: a termék javitását vagy a termék cseréjét abban az esetben ha ez nem javitható. Adott esetben a termék árát visszafolyositjuk ha ez nem javitható vagy nem cserélhető. A garancia érvénytelenné válik a termék helytelen használata esetében. A garancia által, a fogyasztó jogairól szóló 1999/44/EC számú Európa-i Irányelv előirásai nincsenek megsértve.

                                                     Garancialevél_HU