Juju Története

A JUJU egy európai márka, amelyet mi, Anda és Dragos, két lelkes szülő, olyan szülők számára hoztunk létre, akik ugyanazt a szellemet és értéket képviselték, mint mi. Modern szülőnek lenni bonyolult, minden nap új kihívásokat, stresszt, bizonytalanságot és… sok örömet hoz magával. A JUJU segítségével sok sok boldog pillanatot élhet át családjával, akár útközben, akár otthon, biztonságos és kényelmes termékekkel a kicsinek. Adja meg a kicsinek a tökéletes környezetet, hogy felfedezze a világot! A gyermek, aki jól érzi magát = egy boldog gyermek, és egy boldog gyermek = egy boldog szülő.

Juju az első kislányunk születésekor született, ő lett a márka ötletek múzsája és forrása. Így a JUJU természetes következménye annak az igénynek, amellyel akkor találkoztunk, amikor a baba megjelent a családunkban: megtapasztaltuk azokat a helyzeteket, amelyeken ilyen körülmények között mindannyian keresztülmennek. És megvolt a természetes vágy, hogy gyermekeink biztonságát, kényelmét és minőségét keressük, egy tisztességes áron ami elérhető egy fiatal családnak. De nagyon nehéz volt számunkra, hogy megtaláljuk a nemzetközi márkák teljes skálájában, olyan elemeket, amelyek mindezen jellemzőkkel rendelkeznek, és szépek is; így jött az ötlet, hogy hozzunk létre egy olyan márkát, amely összefoglaljon minden követelményt. A „ha akarsz valamit jól csinálni, csináld magad”.

DSC_4764 copy_4

balansoar-juju

Ezért mindent feljegyeztünk, amit mi (és más szülők) tapasztaltunk, felhasználtuk a kreativitást, és hozzáadott egy kis szeretettel a JUJU létrehozásához. Filozófiánk: „Hasznos, vidám és megfizethető márka, amely szebb életet kínál mind a gyermekek, mind a szülők számára, és amelynek fő értéke a biztonság, a kényelem, a barátságos formatervezés és a tisztességes ár”.

Juju egy természetes fejlődést követett, és ma kiterjed a gyermek felszerelés szakaszénak legkeresettebb kategóriáira: autóülések, babakocsik, asztali székek, kiságy, játszóterek, hinták. Amikor bővítjük a termékskálát, ezt a jelenlegi igényekhez és változásokhoz való alkalmazkodással kapcsolatos állandó érdekkel tesszük. Örülünk, hogy újra feltalálhatjuk és felújíthatjuk magunkat, a szülők preferenciái szerint.

Ma a JUJU termékeket évente több ezer szülő vásárolja Romániából, Magyarországról, Bulgáriából, Franciaországból, Olaszországból, Spanyolországból, Németországból és az Egyesült Királyságból, mert betartottuk a szavunkat: a JUJU még mindig elérhető, vidám, biztonságos és hűséges ahhoz a küldetéshez, hogy folyamatosan megtalálja a legmegfelelőbb és leginnovatívabb termékeket gyermeke/csecsemője számára, hogy a kicsi a szükséges kényelemben és biztonságban nőhessen fel.

semnatura-Dragos-Corbu-manuale