Általános szerződési feltételek

Általános feltételek
S.C. DOT COM INVESTMENT S.R.L. kereskedelmi neve Juju Baby, aki egy jogi személy székhelye Bukarestben, Sapte Drumuri út, 10-es szám, 3. Kerület, Cégjegyzákszáma J40/18985/2007, Adószáma RO22548595, a továbbiakban: DOT COM INVESTMENT.
Kérjük, figyelmesen olvassa el ezeket a feltételeket az oldal legjobb használata érdekében. A honlap használata, hallgatólagos elfogadása az alábbiakban meghatározott felhasználási feltételeknek, amelyek képviselik a felek között megkötött megállapodást (szerződés).
A www.jujubaby.hu weboldal szerzőjeként/tulajdonosaként/ügyvezetőjeként a DOT COM INVESTMENT fenntartja a jogot, hogy tartalmának, adatvédelmi szabályzatának és használati feltételeinek tartalmát bármikor, előzetes értesítés nélkül megváltoztassa és frissítse. Ezért kérjük, látogasson el erre a szakaszra rendszeresen, hogy ellenőrizze a feltételeket, amelyeket elfogadott.

Szerzői jogok
A www.jujubaby.hu oldal tartalma S.C. DOT COM INVESTMENT S.R.L. tulajdona. DOT COM INVESTMENT garantálja a felhasználó korlátozott hozzáférést a www.jujubaby.hu honlapján, személyes érdekből (online megrendelések vagy információk érdekében), és nem ad neki jogot, hogy töltse le vagy módosítsa, részben vagy egészben a honlapot, hogy sokszorosítsa részben vagy egészben a honlapot, másolja, eladja vagy hasznosítsa a honlapot más módon, előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül.
Az adatbázisok, programok és grafikus elemek az S.C. DOT COM INVESTMENT S.R.L. vagy (adott esetben) a weboldalon keresztül kínált termékek szállítóinak tulajdonát képezik, és a a szerzői és szomszédos jogokról szóló 8/1996 számú törvény által védettek, az ezt követő módosításokkal és kiegészítésekkel.
A honlap másolása, tárolása, módosítása szigorúan tilos, és a szerzői jogi védelemre vonatkozó hatályos törvények szerint büntetendő. Felhasználóként ön teljes mértékben egyetért a fent említettekkel

Panaszok

Ha azt veszi észre, hogy bármilyen módon érintettük a szerzői jogot, a kapott termékek hamisak vagy sértik a védjegyjogokat, kérjük, írja meg ezt a következő e-mail címen: office@jujubaby.hu. A DOT COM INVESTMENT 5 munkanapon belül válaszol a panaszra.

Személyes adatok biztonsága

A személyek védelméről, a személyes adatok feldolgozásáról és az ilyen adatok szabad mozgásáról szóló 677/2001 számú törvény szerint, amelyet a a személyes adatok feldolgozásáról és a magánélet védelméről az elektronikus hírközlési ágazatban szóló 506/2004 számú törvény módosít, az Ön által megadott információkat a DOT COM INVESTMENT kizárólag a honlapon meghatározott céljaira használja fel. Így a megrendelőlapon szereplő adatokat csak a megrendelések, promóciók, időszakos hírlevelek visszaigazolására használjuk fel (csak olyan mértékben, amennyiben ön beleegyezik az ilyen jellegű információk fogadásába), a számla és a megrendelések kézbesítésére stb.

Ön nem köteles megadni a személyes adatokat, de az elutasítás lehetetlenné teszi a megrendelés feldolgozását és a termékek szállításának elvégzését. A rögzített információk a DOT COM INVESTMENT csapata általi felhasználásra szolgál.

A 677/2001 számú törvény szerint Önnek joga van továbbá tiltakozni személyes adatainak feldolgozása ellen, és kérheti az adatok törlését az adatbázisunkból. E jogok gyakorlásához írásos, keltezett és aláírt kérelmet nyújthat be a S.C. DOT COM INVESTMENT S.R.L.-nek. A DOT COM INVESTMENT vállalja, hogy nem hoz nyilvánosságra vagy nem értékesít olyan adatbázisokat, amelyek az ügyfelei személyes adataira vonatkozó információkat tartalmaznak. Ha az adatok kampánycélokra történő felhasználásának kérdése merül fel, kifejezett beleegyezést kérünk.

A DOT COM INVESTMENT nem küld kéretlen üzeneteket ügyfeleinek. Minden rendszeres üzenet tartalmazza az azonosító adatainkat, valamint egy érvényes leiratkozási eljárást.

Adatvédelem
Meghívjuk Önt, hogy látogassa meg az https://www.jujubaby.hu/adatvedelem/ oldalt, amely a weboldalunkon tett látogatására utal.

Termékgarancia

A DOT COM INVESTMENT garantálja a telephelyről megrendelt termékek integritását a szállítás során, a szállítás időpontjáig. A www.jujubaby.hu weboldalon értékesített összes terméknek jogi garanciája van, amely 24 hónap.

Felhasználói regisztrációs kötelezettségek
A szolgáltatás használata céljából Ön vállalja, hogy valós, pontos, naprakész és teljes körű információt ad önmagáról.

Termékek kifizetése és szállítása
Ez az online áruház kizárólag jogi személyeknek, természetes személyeknek, felhatalmazott természetes személyeknek, egyéni vállalkozásoknak vagy családi vállalkozásoknak történő termékszállításra szolgál, kizárólag romániai és európai címeken. A szállítás időpontjában a természetes vagy jogi személyt képviselő 18 éves vagy annál idősebb személy minden leszállított terméket aláír. Minden megrendelés a rendelkezésre álló készlethatáron belül kerül kiszállításra, feltéve, hogy azt a DOT COM INVESTMENT megerősítette.

A termékeket 27% -os áfa kulccsal értékesítik, a Dot Com Investment az ÁFA azonosító kóddal – IOSS IM6420000012 kóddal – van bejegyezve a hatályos európai jogszabályoknak megfelelően.
A termékek szállítási ideje körülbelül 2-5 nap, a Csomagkuldo és bármely más futárhálózaton keresztül, amellyel a Dot Com Investment partnerségre lép. Annak a futárnak a meghatározása, amellyel minden egyes megrendelést küldenek, a DOT COM INVESTMENT határozza meg. Vasárnaponként nincs szállítás. Bizonyos esetekben a termékek rendelkezésre állásától függően a szállítási idő meghosszabbítható az ügyfél hozzájárulásával. A szállítási díj 1.500 Ft.

A DOT COM INVESTMENT-en keresztül megrendelt termékek kifizetése online (kártyával, EuPlatesc.ro szolgáltatással) történhet, vagy kézbesítéskor. Ha úgy dönt, hogy online fizet a bankkártyájával, a kártyáján lévő adatokat EuPlatesc.ro dolgozza fel, és a DOT COM INVESTMENT nem kér és nem tárol semmilyen adatot a kártyájáról.

A DOT COM INVESTMENT-on keresztül megrendelt termékek kifizetése készpénzben (szállításkor), forintban, a megrendelés visszaigazolásakor a szállítási futárnak történő fizetéssel történhet.

Távolról vásárolt termékek visszaküldése
Fogyasztó 30 naptári napos időszakban részesül a távollevők között kötött szerződéstől vagy a kereskedelmi helyiségeken kívüli szerződéstől való elállás érdekében, anélkül, hogy indokolnia kellene az elállásra vonatkozó döntést. Ha terméket szeretne visszaküldeni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az office@jujubaby.hu email címen.

Egyeztetés

Ha panasza van a DOT COM INVESTMENT által kínált termékekkel vagy szolgáltatásokkal kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a következő címen: https://www.jujubaby.hu/kapcsolat/ Az ügyfelek és a vállalat közötti bármilyen konfliktust a két fél közötti megállapodással párhuzamosan próbálja megoldani. Ha a konfliktust nem békés úton oldják meg, a hatályban lévő jogszabályoknak megfelelően a román bíróságok illetékesek.

Egyéb feltételek

Ezek a feltételek képviselik a teljes megállapodást Közted és a DOT COM INVESTMENT között az oldal használatára vonatkozóan. A DOT COM INVESTMENT rendszeresen ellenőrzi az oldalon található információk pontosságát, de nem vállal semmilyen kifejezett vagy hallgatólagos, jogszabályi vagy egyéb garanciát az oldal tartalmára és elérhetőségére vonatkozóan.

Emberi hiba esetén, amikor egy termék árát tévesen adták meg az online áruházunkban, nem vagyunk kötelesek a terméket rossz áron szállítani, és erről a megrendelés kézbesítése előtt értesítjük Önt. Ebben a helyzetben elküldjük Önnek a termék új árát, és ön dönti el, hogy a terméket a megfelelő áron szeretné-e megvásárolni.